欢迎来到广东继续教育网!自考/成人高考/远程教育/开放大学/高职扩招/全日制大专/专本套读/专本连续学历提升
电话/微信号:13825236983
各地区: 广东 广州 深圳 东莞 惠州 佛山 珠海 中山 汕头 清远 茂名 湛江 河源 韶关 肇庆 江门 汕尾 潮州 更多
自考热门专科专业: 会计 工商企业管理 护理 英语 学前教育 市场营销 汉语言文学 人力资源管理 计算机应用技术 金融管理 更多
自考热门本科专业: 会计学 行政管理 商务管理 工商企业管理 现代企业管理 人力资源管理 汉语言文学 教育管理 视觉传达设计 更多
广东自考院校专业: 暨南大学 广东财经大学 广东外语外贸大学 深圳大学 华南师范大学 华南农业大学 华南理工大学 南方医科大学 更多
广东成考院校专业: 暨南大学 广东财经大学 华南师范大学 深圳大学 南方医科大学 广东工业大学 广东海洋大学 湘潭大学 更多
广东远程院校: 中国地质大学 北京交通大学 西南科技大学 武汉理工大学 西安交通大学 中国石油大学 电子科技大学 东北师范大学 更多
广东电大院校专业: 广东电大 深圳电大 广州电大 珠海电大 东莞电大 惠州电大 中山电大 佛山电大 韶关电大 潮州电大 更多

远程教育统考《大学英语B》备考练习(二)

来源:继续教育招生网 2021-09-23 点击数:

详情介绍

  大学英语B是一些考生头疼的问题。如果你想快速有效地提高你的分数,不要忽视了做测试的重要性。以下:远程教育统考《大学英语B》备考练习(二)

  

  一、交际英语

  1.- Can I help you, sir?

  – _________

  A.No, I don’t need your help.

  B.Yes. I’d like to withdraw some money.

  C.Well, leave me alone.

  D.Don’t bother me!

  答案:B

  2.- I wonder if I could use your computer tonight?

  – ___________ I’m not using it right now.

  A.Sure, here you are.

  B.I don’t know.

  C.It doesn’t matter.

  D.Who cares?

  答案:A

  3.- Excuse me, how much is the jacket?

  – It’s 499 Yuan. ________

  A.Oh, no. That’s OK!

  B.How do you like it?

  C.Which do you prefer?

  D.Would you like to try it on?

  答案:D

  4.- It’s rather cold in here. Do you mind if I close the window?

  – ________

  A.Yes, please.

  B.No, please.

  C.Sure, please.

  D.I don’t like it.

  答案:B

  5.- Do you mind my smoking here?

  – _______

  A.No, thanks.

  B.Yes, I do.

  C.Yes. I’d rather not.

  D.Good idea.

  答案:B

  二、阅读理解

  Peter arrived home and discovered that he had forgotten his door key. He rang the bell, but nobody came to open the door. He rang again, and waited, but still there was no answer. He walked around the house to see if he could find an open window. But they were all closed. It was beginning to rain and he did not know what to do. Dorothy, his wife, had obviously gone out, and he did not know where she had gone, or when she would return. He waited for half an hour. Still nobody came. Finally feeling wet and angry, he picked up a big stone and threw it through the kitchen window and was climbing through it. When he heard the front door open, his wife came back.

  6.Peter could not open the door with his key one day.

  A.T

  B.F

  答案:B

  7.It was raining that day.

  A.T

  B.F

  答案:A

  8.He threw a big stone through a window to get into his house.

  A.T

  B.F

  答案:A

  9.His wife came back when he was walking around the house.

  A.T

  B.F

  答案:B

  10.Peter walked around the house to see if he could find that somebody could help him.

  A.T

  B.F

  答案:B

  Once James Thornhill, a famous English painter, was asked to paint some pictures on the walls of the king’s palace in England.

  Then workers were sent for and a big platform(台子)was made.

  With the help of a worker, Thornhill started painting on the platform. They worked for a whole year and at last the pictures were ready.

  Thornhill was happy when he looked at the pictures, for they were really beautiful. He looked at them for a long time, and then took one step back and looked again. Now the pictures were even more beautiful. He took another step, then another. Finally he was at the very edge of the platform, but he didn’t know it because he was thinking of his pictures.

  The worker saw everything.”What should I do?” he thought.”Thornhill was at the very edge of the platform. If I cry out, he will take another step, fall off it and surely be killed.”So the worker quickly took some paint(漆)and threw it at the pictures.

  “What are you doing?” cried the painter, running quickly forward to his pictures.

  11.James Thornhill was an English ______.

  A.worker

  B.artist

  C.king

  D.writer

  答案:B

  12.He was ordered to ______.

  A.paint the wall of the king’s palace in England

  B.paint some pictures on the wall of the palace

  C.build a big platform in front of the palace

  D.put up some new pictures on the old wall

  答案:B

  13.It took them ______ to finish the pictures.

  A.a month

  B.a week

  C.twelve months

  D.half a month

  答案:C

  14.James Thornhill felt that the ______ he was from the pictures, the ______ they were.

  A.nearer…more beautiful

  B.farther…more ugly

  C.farther…more beautiful

  D.higher above…more good-looking

  答案:C

  15.The worker threw some paint at the pictures in order to ______.

  A.save James’ life

  B.destroy the picture

  C.make the picture more beautiful

  D.make the king angry

  答案:A


  自考简介

  高等教育自学考试简称自考,是个人自学、社会助学和国家考试相结合的高等教育形式,学员通过考试后考生所取得的毕业证为国家承认学历,在中国学信网上可供查询和验证。自考毕业证可考研,参加公务员,积分入户,共40多个国家承认中国自学考试的学历文凭。无入学考试,学习年限无限制,可自学形式,又可报班上课,考过就可以申请毕业。本科可以申请学位证书。社会认可度高,毕业证含金量高。

  招生对象及报名流程

  凡在本省内居住和工作的中国公民,不受性别、年龄、民族、学历、身体等条件的限制,均可报考。 在线留言网址:http://www.0755zikao.cn/zxbm/,稍后负责老师会联系到你,给你介绍详情。


  微信咨询

  微信号:  13825236983


【责任编辑:继续教育

标签:大学英语B远程教育统考

相关阅读:


教材购买

张老师

电话咨询

13825236983

微信咨询

13825236983