欢迎来到广东继续教育网!自考/成人高考/远程教育/开放大学/高职扩招/全日制大专/专本套读/专本连续学历提升
电话/微信号:13825236983
各地区: 广东 广州 深圳 东莞 惠州 佛山 珠海 中山 汕头 清远 茂名 湛江 河源 韶关 肇庆 江门 汕尾 潮州 更多
自考热门专科专业: 会计 工商企业管理 护理 英语 学前教育 市场营销 汉语言文学 人力资源管理 计算机应用技术 金融管理 更多
自考热门本科专业: 会计学 行政管理 商务管理 工商企业管理 现代企业管理 人力资源管理 汉语言文学 教育管理 视觉传达设计 更多
广东自考院校专业: 暨南大学 广东财经大学 广东外语外贸大学 深圳大学 华南师范大学 华南农业大学 华南理工大学 南方医科大学 更多
广东成考院校专业: 暨南大学 广东财经大学 华南师范大学 深圳大学 南方医科大学 广东工业大学 广东海洋大学 湘潭大学 更多
广东远程院校: 中国地质大学 北京交通大学 西南科技大学 武汉理工大学 西安交通大学 中国石油大学 电子科技大学 东北师范大学 更多
广东电大院校专业: 广东电大 深圳电大 广州电大 珠海电大 东莞电大 惠州电大 中山电大 佛山电大 韶关电大 潮州电大 更多

网络远程教育《大学英语B》备考练习(三)

来源:继续教育招生网 2021-09-23 点击数:

详情介绍

  大学英语B是一些考生头疼的问题。如果你想快速有效地提高你的分数,不要忽视了做测试的重要性。下面是明德小编整理的网络远程教育《大学英语B》备考练习(三)的翻译题,给大家做练习。

  

  一、词汇与语法

  1.He likes to swim _______.

  A.and to play football

  B.and playing football

  C.but play football

  D.and he also likes playing football

  答案:A

  2.The top of the Great Wall is ________ for five horses to go side by side.

  A.wide

  B.so wide

  C.wide enough

  D.enough wide

  答案:C

  3.________ you are leaving tomorrow, we can have dinner together tonight.

  A.Since

  B.While

  C.For

  D.Before

  答案:A

  4.You had better ________ a doctor as soon as possible.

  A.seeing

  B.saw

  C.see

  D.seen

  答案:C

  5.Nancy is considered to be ________ the other students in her class.

  A.less intelligent

  B.the most intelligent

  C.intelligent as well

  D.as intelligent as

  答案:D

  二、完型填空

  You may think there is only sand in the desert of the world, but it is not true. In the desert, as we know, there is a little rain and it is not ___6___ for most plants. Still we can see some plants live in the desert.

  There is water in some places in the deserts. We call these places oases(绿州). In the oases, there are villages and towns. People grow all kinds of vegetables and rice in the fields there. People ___7___ live outside the oases. They have camels, sheep and other animals. These animals live ___8___ the desert plants for their food and do not need any water. The animals are useful to the desert people in many ways. They eat the meat and drink the milk of the animals. They use the camels for carrying water, food, and something else.

  The people of the desert have to keep ___9___ from place to place. They must always look for grass or desert plants for their animals. When there is no more food for their animals, they move to another place. The desert people are ___10___. Every one in the desert likes to help the people in trouble and give them food and water.

  6.

  A.enough

  B.on

  C.also

  D.friendly

  E.moving

  答案:A

  7.

  A.enough

  B.on

  C.also

  D.friendly

  E.moving

  答案:C

  8.

  A.enough

  B.on

  C.also

  D.friendly

  E.moving

  答案:B

  9.

  A.enough

  B.on

  C.also

  D.friendly

  E.moving

  答案:E

  10.

  A.enough

  B.on

  C.also

  D.friendly

  E.moving

  答案:D

  三、英译汉

  11.It is known to all that exercises are good for health.

  答案:众所周知,锻炼有益于健康。

  12.There’s a party at my house this Friday.

  答案:这星期五在我们家有个宴会。

  13.I read the local newspapers with great interest every evening.

  答案:每晚我怀着极大的兴趣读当地报纸。

  14.Both Ann and Mary are suitable for the job.

  答案:安妮和玛丽都适合干这项工作。

  15.Are you fond of music?

  答案:你喜欢音乐吗?

  16.He prefers coffee to tea.

  答案:与茶相比,他更喜欢咖啡。

  四、写作

  17.写作

  Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

  1.介绍你的一位同事/同学;

  2.你这位同事/同学有什么特点。

  My Colleague/Classmate

  答案:无


  自考简介

  高等教育自学考试简称自考,是个人自学、社会助学和国家考试相结合的高等教育形式,学员通过考试后考生所取得的毕业证为国家承认学历,在中国学信网上可供查询和验证。自考毕业证可考研,参加公务员,积分入户,共40多个国家承认中国自学考试的学历文凭。无入学考试,学习年限无限制,可自学形式,又可报班上课,考过就可以申请毕业。本科可以申请学位证书。社会认可度高,毕业证含金量高。

  招生对象及报名流程

  凡在本省内居住和工作的中国公民,不受性别、年龄、民族、学历、身体等条件的限制,均可报考。 在线留言网址:http://www.0755zikao.cn/zxbm/,稍后负责老师会联系到你,给你介绍详情。


  微信咨询

  微信号:  13825236983


【责任编辑:继续教育

标签:大学英语B网络远程教育

相关阅读:


教材购买

张老师

电话咨询

13825236983

微信咨询

13825236983