欢迎来到广东继续教育网!自考/成人高考/远程教育/开放大学/高职扩招/全日制大专/专本套读/专本连续学历提升
电话/微信号:13825236983
各地区: 广东 广州 深圳 东莞 惠州 佛山 珠海 中山 汕头 清远 茂名 湛江 河源 韶关 肇庆 江门 汕尾 潮州 更多
自考热门专科专业: 会计 工商企业管理 护理 英语 学前教育 市场营销 汉语言文学 人力资源管理 计算机应用技术 金融管理 更多
自考热门本科专业: 会计学 行政管理 商务管理 工商企业管理 现代企业管理 人力资源管理 汉语言文学 教育管理 视觉传达设计 更多
广东自考院校专业: 暨南大学 广东财经大学 广东外语外贸大学 深圳大学 华南师范大学 华南农业大学 华南理工大学 南方医科大学 更多
广东成考院校专业: 暨南大学 广东财经大学 华南师范大学 深圳大学 南方医科大学 广东工业大学 广东海洋大学 湘潭大学 更多
广东远程院校: 中国地质大学 北京交通大学 西南科技大学 武汉理工大学 西安交通大学 中国石油大学 电子科技大学 东北师范大学 更多
广东电大院校专业: 广东电大 深圳电大 广州电大 珠海电大 东莞电大 惠州电大 中山电大 佛山电大 韶关电大 潮州电大 更多

远程教育统考科目《大学英语B》备考练习(一)

来源:继续教育招生网 2021-09-23 点击数:

详情介绍

  大学英语B是一些考生头疼的问题。如果你想快速有效地提高你的分数,不要忽视了做测试的重要性。以下为:远程教育统考科目《大学英语B》备考练习(一)

  一、词汇与语法

  1.What we need ______good textbooks.

  A.is

  B.are

  C.have

  D.has

  答案:A

  2.Sunday is the day ____ people usually don’t go to work.

  A.when

  B.which

  C.in which

  D.that

  答案:A

  3.We’ve missed the last bus. I’m afraid we have no ________ but to take a taxi.

  A.way

  B.choice

  C.possibility

  D.selection

  答案:B

  4.Measles(麻疹) ________ a long time to get over.

  A.spend

  B.spends

  C.take

  D.takes

  答案:D

  5.The harder you study, ____ you will learn.

  A.much

  B.many

  C.the more

  D.much more

  答案:C

  二、完型填空

  The last patient left his office. Mr. South had a look at the ___6___ on the wall.It was a quarter to six. It meant that he had to stay there for fifteen minutes. A friend of his asked him to dinner that evening. Of course he should ___7___ some flowers for her. He brought out the purse and counted the money in it. He had sixty dollars and it was enough to do that. And then he remembered he bought a newspaper on his way to the hospital after lunch. He was too busy to read it. Now he brought it out, but then came in a man ___8___ forty. He looked at him carefully. The man looked strange. Mr. South didn’t know what he came for.

  “What’s wrong with you?” asked Mr. South.

  “Nothing,Mr. South,” said the man,”But…”

  The man began to smile and said,”Don’t you ___9___ me, Mr. South? You cured (治愈) my rheumatism(风湿病) three years ago.”

  “Mr. Bell?”

  “Yes. Did you ___10___ me not to get myself wet?”

  “Yes, I did,” answered the doctor.

  “Well. I come here to ask you if you think it’s OK for me to take a bath now?”

  6.

  A.clock

  B.buy

  C.tell

  D.about

  E.remember

  答案:A

  7.

  A.clock

  B.buy

  C.tell

  D.about

  E.remember

  答案:B

  8.

  A.clock

  B.buy

  C.tell

  D.about

  E.remember

  答案:D

  9.

  A.clock

  B.buy

  C.tell

  D.about

  E.remember

  答案:E

  10.

  A.clock

  B.buy

  C.tell

  D.about

  E.remember

  答案:C

  三、英译汉

  11.I promise you that I will do everything I can to help him.

  答案:我保证尽一切努力帮助他。

  12.Please move your chair to the window.

  答案:请把你的椅子移到窗口。

  13.I hope we can have some snow this winter.

  答案:我希望今年冬天会下点雪。

  14.Are you fond of music?

  答案:你喜欢音乐吗?

  15.You and your team can discover the answers to problems together.

  答案:你和你的团队能够一起找到问题的答案。

  16.I’ve lost interest in my work.

  答案:我对这份工作已经失去了兴趣。

  四、写作

  17.写作

  Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

  The One I Love Most

  1.介绍你最喜欢的一个人;

  2.说明喜欢他(她)的理由。

  答案:无


  自考简介

  高等教育自学考试简称自考,是个人自学、社会助学和国家考试相结合的高等教育形式,学员通过考试后考生所取得的毕业证为国家承认学历,在中国学信网上可供查询和验证。自考毕业证可考研,参加公务员,积分入户,共40多个国家承认中国自学考试的学历文凭。无入学考试,学习年限无限制,可自学形式,又可报班上课,考过就可以申请毕业。本科可以申请学位证书。社会认可度高,毕业证含金量高。

  招生对象及报名流程

  凡在本省内居住和工作的中国公民,不受性别、年龄、民族、学历、身体等条件的限制,均可报考。 在线留言网址:http://www.0755zikao.cn/zxbm/,稍后负责老师会联系到你,给你介绍详情。


  微信咨询

  微信号:  13825236983


【责任编辑:继续教育

标签:大学英语B远程教育统考科目

相关阅读:


教材购买

张老师

电话咨询

13825236983

微信咨询

13825236983